Plăcuțele cu numere mici ar fi trebuit să fie o conveniență pentru proprietarii de mașini importate din SUA și Japonia. Se pare, totuși, că panourile mici au câștigat popularitate în rândul proprietarilor de automobile europeni. Pe străzile orașelor poloneze puteți vedea cât de mici sunt plăcuțele de înmatriculare pe mașini precum Seicento, Matizy, Golf, etc. Vă reamintim că această soluție nu este legală.

O minciună când aplicați

În prezent, nu este necesar să se demonstreze în departamentele de comunicare că spațiul pentru panouri într-un model dat este prea mic pentru un tabel „standard”. Există o pedeapsă de până la opt ani de închisoare pentru a face o declarație falsă, dar este teoretică, deoarece numai instanța va avea grijă de ea.

Internetul este plin de imagini ale mașinilor europene, modele mai vechi care au numere mici de înmatriculare. Se pare că astfel de mașini nu trebuie supuse unei inspecții tehnice, iar poliția ar trebui să primească documentul de înmatriculare de la șoferi în timpul inspecției.

Aș dori să vă reamintim că schimbarea meselor mici cu „standard” nu aduce nici o consecință.

Sursa: auto-swiat.pl

 
Decodarea numărului VIN