Numărul Audi VIN este un cod unic format din 17 litere și cifre, datorită cărora puteți afla multe informații importante despre vehicul. Important, nu există două numere Audi VIN identice, ceea ce înseamnă că puteți utiliza codul pentru a găsi o mulțime de informații utile despre vehiculul pe care îl dețineți sau pe care doriți să îl cumpărați. Este posibil să existe un anumit risc în achiziționarea unui Audi folosit, dar decodificatorul VIN va dezvălui un istoric detaliat al vehiculului. Deci, cum să găsiți VIN în Audi și cum să îl decodificați? Citiți mai departe în articolul nostru.

Audi – decodare număr VIN

Numărul Audi VIN conține specificații numeroase și importante pentru mașină. De aceea, decodarea numărului de șasiu din Audi este recomandată în special persoanelor care intenționează să cumpere o mașină. Acest lucru se datorează faptului că numărul de identificare Audi ajută la identificarea parametrilor specifici, cum ar fi țara de producție, anul modelului, tipul de acționare, versiunea motorului și opțiunile de echipare. De asemenea, vă permite să căutați în baza de date a vehiculelor furate și să aflați despre istoricul acesteia, de exemplu, numărul de accidente și proprietarii anteriori. După cum puteți vedea, decodarea numărului Audi VIN vă permite să citiți informații importante despre vehicul, astfel încât să puteți verifica datele furnizate de vânzător. Dacă doriți să aflați dacă Audi este înscris în registrul vehiculului furat sau dacă a fost implicat în accident, decodați VIN folosind formularul de mai jos.

Audi – unde găsiți VIN

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a verifica codul este să verificați locația acestuia pe mașină și să îl comparați cu VIN-ul de pe documente. Găsirea unui VIN pe un Audi poate fi dificilă, deoarece locația sa depinde de model și an. Dacă vă întrebați unde se află VIN-ul Audi A3, în anii 2000-2003 era pe un element fix de pe peretele de etanșare. Pe de altă parte, la Audi A3, care au fost produse în anii 2003-2008, numărul VIN a fost amplasat suplimentar pe armătura din dreapta, în timp ce Audi A3 din anul 2008-2012 avea numărul VIN pe trei elemente fixe : pe carcasa bordului pe partea stângă, pe dreapta pe partea laterală a peretelui și pe partea dreaptă armare. Un alt model A4 la fel de popular în 2007-2017 avea numărul VIN situat în două locuri, pe armatura laterală dreaptă lângă scaunul amortizorului drept și pe partea stângă a carcasei bordului. Amplasarea VIN în Audi, indiferent dacă avem modelele A5, A6, A7, A8, Q3, Q5, Q7 sau S8, poate să nu fie evidentă, deci uneori merită să folosiți instrumente dovedite, pentru a nu risipi timp pentru căutări lungi.

 

Audi – Verificare număr VIN

Verificarea datelor de bază despre vehicul înainte de cumpărare este deosebit de importantă în cazul Audi, indiferent dacă intenționăm să cumpărăm un A4, A6 sau Q5. Acest lucru se datorează faptului că prețurile mașinilor acestei mărci sunt destul de mari în comparație cu mărcile altor producători din același an. Verificarea Audi VIN vă va permite să verificați consistența datelor vehiculului cu documentele și informațiile furnizate de vânzător. În special, cele referitoare la proiectarea Audi, potențiale reparații și kilometraj. Deci, cum verificați istoria Audi? Acest lucru se poate face online completând formularul de mai jos. Versiunea de bază a serviciului este disponibilă într-o versiune gratuită, în timp ce cei care doresc să afle mai multe despre Audi pot folosi raportul plătit, istoric complet.