Unde putem găsi numărul VIN?

 

Unde se găseşte

Codul VIN trebuie să fie plasat permanent pe șasiu sau pe partea dreaptă a vehiculului, într-un loc vizibil. Identificarea vehiculului este una dintre primele acțiuni efectuate în timpul testării de diagnosticare a vehiculelor și o parte importantă a acestora.

Acesta poate fi citit direct de pe vehicul sau de pe documente. În certificatul de înmatriculare polonez acesta este plasat în câmpul E.

În timp ce pe vehicule se află în locuri diferite, în funcție de producător și modelul mașinii. La mașinile mai vechi, a fost plasat pe plăcuță de identificare a vehiculului sau “bătut” pe rama sau caroseria vehiculului. În vehiculele noi numerele sunt adesea vizibile sub forma unui autocolant pentru parbriz. Dacă nu putem localiza numărul, este în valoare de a vă deplasa la SKP și a solicita diagnostic ajutor. Cel mai simplu mod, cu toate acestea, este de a beneficia de instrumentul nostru, care este disponibil pe pagina de start. Desigur, dacă suntem în căutarea unui nou vehicul, mulți agenți de publicitateplasează acest număr în anunțul de vânzare a vehiculului și, deja, ne permit verificarea acestuia.

Înainte de achiziționare este important să verificați istoria automobilului datorită numărului VIN.

 
Decodarea numărului VIN