Fiecare mașină Alfa Romeo are un cod unic de identificare numit VIN. Acest număr conține informații importante despre mașină, cum ar fi producătorul, anul modelului și tipul motorului. Dacă cineva dorește să cumpere o mașină, decodarea Alfa Romeo VIN poate fi o modalitate bună de a verifica dacă mașina nu a fost furată, deteriorată sau modificată ilegal. Deci, unde să găsiți VIN-ul de pe Alfa Romeo și cum să îl decodificați? Vă sugerăm mai jos.

Alfa Romeo – decodare număr VIN

Decodarea VIN în Alfa Romeo vă permite să obțineți informații detaliate despre mașină, deoarece fiecare VIN conține o mulțime de date importante despre vehicul. În plus față de specificațiile generale Alfa Romeo, cum ar fi anul modelului, marca și țara de fabricație, decodificatorul VIN oferă informații cheie care pot fi utile în verificarea vehiculului înainte de cumpărare. Mai ales dacă Alfa Romeo va fi înregistrat pentru prima dată în Polonia. Datorită decodificării numărului VIN, puteți verifica ce echipament este inițial Alfa Romeo, culoarea vopselei, tipul de tapițerie și numărul de airbag-uri. Orice neconcordanță cu faptele poate sugera că vehiculul ar fi putut avea un accident în trecut.

Alfa Romeo – unde găsiți VIN

Găsirea unui VIN pe o mașină Alfa Romeo nu este întotdeauna ușoară. Mai ales că producătorii plasează codul din 17 cifre nu întotdeauna în locații tipice. Deci, unde să găsiți VIN-ul de pe Alfa Romeo 147? Anii 2000 – 2006 aveau VIN pe armatura laterală dreaptă, lângă scaunul amortizorului drept. La rândul său, modelul 156 are o placă suplimentară cu numărul VIN pe armătura frontală. Mai tradițional, deoarece modelul VIN Alfa Romeo 159 din 2005-2010 este așezat pe podea pe partea dreaptă a scaunului pasagerului. Este similar în cazul modelului mai vechi Alfa Romeo 166 din 1999-2003, deoarece VIN-ul de pe elementul fix este, de asemenea, situat pe podea lângă scaunul pasagerului.

 

Merită să ne amintim că cel mai fiabil este numărul șasiului, care este ștampilat pe un element fix, nu pe cel lipit. Orice interferență cu VIN-ul ștampilat poate sugera că poate exista o problemă cu vehiculul.

 Alfa Romeo – Verificare număr VIN

Descifrând numărul de identificare Alfa Romeo, puteți găsi detalii importante despre vehiculul dvs. Raportul istoric al vehiculului poate conține informații despre citirea contorului de kilometraj, posibil furt, avarie sau echipament. Aceste aspecte joacă un rol semnificativ atunci când cumpără o mașină, mai ales dacă Alfa Romeo a fost importat din străinătate. Deci, cum verificați VIN-ul de pe Alfa Romeo? Completați formularul de mai jos și utilizați versiunea gratuită sau cu plată a raportului pentru un anumit vehicul Alfa Romeo. De asemenea, merită să ne amintim că costul unui raport complet al istoricului vehiculului este mic în raport cu prețul pe care îl puteți plăti pentru o mașină care poate a fost deteriorată sau furată anterior.