Abarth este un producător italian de mașini sport axat pe producția de variante speciale de vehicule Fiat. Ca și în cazul altor mașini, marca Abarth are un cod VIN, care este un cod unic de 17 caractere. Datorită numărului de șasiu puteți afla o mulțime de informații relevante despre vehicul. Decodorul VIN va permite, printre altele, să vadă parametrii tehnici ai mașinii, cum ar fi anul modelului, culoarea vopselei sau versiunea echipamentului. Deci, cum să găsiți VIN în Abarth și cum să îl decodificați? Citiți mai departe în articolul nostru.

Abarth – decodarea numărului VIN

Numărul VIN al vehiculelor Abarth poartă mulți parametri importanți cu privire la mașină. Prin urmare, decodarea numărului de șasiu la Abarth este recomandată în special celor care intenționează să cumpere o mașină uzată din străinătate. Numărul de identificare Abarth vă ajută să identificați detalii precum țara de fabricație, anul modelului, tipul de unitate și opțiunile echipamentului. Important, vă permite, de asemenea, să căutați în baza de date a vehiculelor furate. După cum puteți vedea, decodarea VIN într-un vehicul Abarth vă permite să vedeți informații importante despre mașină, astfel încât să puteți verifica datele furnizate de vânzător și astfel să minimizați riscul asociat achiziției. Dacă doriți să aflați dacă Abarth-ul care vă interesează este pe registrul vehiculului furat sau dacă a fost implicat într-un accident, decodificați VIN folosind formularul de mai jos.

Abarth – unde să găsiți VIN?

Înainte de a verifica codul, ar trebui să verificăm întotdeauna locația acestuia în Abarth și să-l comparăm cu VIN-ul de pe documente. Deoarece la prima vedere puteți descoperi unele modificări ale numărului de șasiu, care ar putea sugera unele probleme ascunse cu mașina. Cu toate acestea, găsirea unui VIN în Abarth se poate dovedi a fi o provocare. Acest lucru se datorează în principal faptului că locația sa depinde nu numai de un model dat, ci și de an. Dacă vă întrebați unde se află VIN-ul din Abarth, la mașinile mai vechi numărul șasiului era de obicei plasat pe plăcuța de identificare a vehiculului sau era „ștampilat” sau ștampilat pe cadrul sau caroseria vehiculului. Cu toate acestea, la vehiculele noi, numerele sunt adesea vizibile ca un autocolant în spatele parbrizului. Amplasarea VIN în Abarth, indiferent dacă aveți un model 595, 124 Spider, 500, Abarth Grande Punto sau Punto Evo, poate să nu fie evidentă, așa că uneori merită să folosiți instrumente dovedite, pentru a nu pierde timpul pe căutări lungi.

Abarth – verificare VIN

Verificarea datelor de bază despre vehicul este deosebit de importantă atunci când cumpărați o mașină Abarth second-hand, indiferent de modelul care vă interesează. Acest lucru se datorează faptului că verificarea numărului Abarth VIN vă va permite să verificați datele furnizate de vânzătorul mașinii cu starea sa reală. În special, cele referitoare la proiectarea Abarth, reparațiile potențiale ale serviciilor și, mai important, cursul acesteia. Deci, cum verificați istoricul unui vehicul Abarth? Acest lucru se poate face online completând formularul de mai jos. Versiunea de bază a serviciului este disponibilă în versiunea gratuită, în timp ce cei care doresc să afle mai multe despre Abarth pot folosi raportul istoric plătit. Și amintiți-vă că acest cost este într-adevăr scăzut în raport cu prețul pe care îl putem plăti pentru o mașină care ar fi putut intra în țară ilegal sau este supraevaluată.