Numărul șasiului este un cod individual de 17 caractere care, printre altele, identifică vehiculul. Numărul VIN conține, de asemenea, date importante privind producătorul, anul modelului și echipamentul original. Verificarea VIN pe un vehicul Honda vă permite să găsiți informații detaliate despre toate evenimentele importante legate de mașină, cum ar fi numărul de proprietari, kilometrajul până acum sau participarea la accidente. Cu toate acestea, pentru a decoda un VIN pe o Honda, trebuie mai întâi să îl localizăm. Deci, unde să găsiți VIN în Honda și cum să îl decodificați? Vă sugerăm în articol.

Decodare Honda VIN

Decodarea numărului de șasiu din Honda permite, printre altele, să verifice dacă echipamentul actual al mașinii este original. Putem verifica parametrii Honda, cum ar fi culoarea vopselei, tapițeria sau numărul de airbag-uri. Important, decodarea VIN vă permite, de asemenea, să verificați corectitudinea cifrei de verificare din numărul șasiului. Pe baza acestor cunoștințe, va fi posibil să verificați codul VIN pe o Honda care este ștampilată într-un element solid. Totuși, ceea ce ar trebui să fie de cel mai mare interes pentru cei care doresc să cumpere o piesă de schimb Honda este dacă mașina este furată și a fost implicată în accidente în trecut. Decodând VIN utilizând formularul de mai jos, veți afla dacă vehiculul pe care doriți să îl cumpărați nu este listat în zecile de baze de date despre vehiculele furate disponibile.

Honda – unde să găsiți numărul VIN?

Găsirea numerelor de șasiu Honda poate fi dificilă. Cu atât mai mult, în funcție de modelul și anul vehiculului, numerele pot fi ștampilate în locuri foarte diferite. Dacă vă întrebați unde este VIN-ul de pe Honda Accord, producătorul din modelele produse în 2011-2015 a plasat VIN-ul pe un element permanent de pe perete, iar placa VIN se află pe partea stângă a carcasei bordului. Popularul Honda Civic 2006-2008 are numărul VIN pe elementul permanent de pe peretele de sub carcasa din plastic, iar placa VIN se află pe partea stângă a carcasei bordului. Pe de altă parte, SUV-ul Honda CR-V, produs în anii 1999-2005, are numărul VIN pe elementul permanent de pe bord, în timp ce anii 2005-2007 în afară de VIN de pe bord au o placă cu Numărul VIN de pe carcasa tabloului de bord din partea stângă. CR-V în versiunea 2012-2018 are numărul VIN situat pe podea în fața scaunului pasagerului sau lângă scaun, pe capacul bordului pe partea stângă și pe stâlpul central stâng. Mașina de oraș Honda Jazz are numărul VIN pe elementul fix de pe podea în fața scaunului pasagerului sau lângă scaun, iar plăcile VIN sunt amplasate în două locuri pe stâlpul central stâng și pe partea stângă a tabloului de bord locuințe.

De asemenea, merită să ne amintim că cel mai important și mai obligatoriu număr de șasiu este cel ștampilat, nu cel lipit. Dacă avem deja numărul șasiului localizat, atunci putem decoda VIN pe Honda.

Verifică VIN pe o mașină Honda

Verificarea VIN-ului unui vehicul Honda, indiferent dacă este vorba de un Accord, Civic sau CR-V, vă permite să verificați echipamentul din fabrică, implicarea mașinii în accidente și numărul de proprietari anteriori. În cazul mașinilor importate din străinătate, datorită vindecoder-ului, puteți afla întreaga istorie a întreținerii mașinii, deteriorarea și verificarea kilometrajului, care, după cum arată experiența, este adesea modificat. Verificarea mașinii de către VIN vă permite, de asemenea, să căutați în bazele de date ale vehiculelor furate. Numărul șasiului poate fi verificat online, indiferent de ora din zi. Completați formularul de mai jos și utilizați versiunea gratuită sau cu plată a raportului pe un vehicul Honda dat. Costul unui raport istoric complet al vehiculului este într-adevăr scăzut în raport cu prețul pe care îl putem plăti pentru o mașină care poate a intrat ilegal în țară.