Un BMW VIN este un cod unic care identifică fiecare vehicul BMW din lume. Din acest motiv, poate fi folosit pentru a afla informații detaliate despre un vehicul. Aceste date se pot dovedi deosebit de utile la achiziționarea de mașini second-hand. Verificarea VIN în BMW vă va permite să verificați dacă mașina nu a fost furată, deteriorată sau modificată. Deci, unde să găsiți VIN pe un BMW și cum să îl decodificați? Vă sfătuim.

BMW – decodare număr VIN

Decodarea VIN în BMW permite, printre altele, să verifice dacă echipamentul actual al mașinii este instalat inițial în vehicul de către producător. În plus față de parametrii generali ai mașinii, cum ar fi culoarea vopselei sau a seriei, verificarea VIN din BMW vă permite, de asemenea, să citiți informații importante despre istoria vehiculului. Acest lucru este util mai ales dacă cineva este interesat să cumpere un BMW din străinătate, deoarece decodarea numărului de șasiu va oferi informații cheie despre mașină. Și orice discrepanțe între datele actuale furnizate de vânzător și cele din codul BMW VIN pot însemna că vehiculul oferit a avut un accident sau a fost furat în trecut.

BMW – unde găsiți VIN

Găsirea unui VIN pe un BMW se dovedește uneori dificilă. Mai ales că producătorii nu vor pune întotdeauna codul în locuri evidente. Depinde mult de modelul BMW anume și de anul său. Deci, unde puteți găsi VIN-ul de pe BMW 118? În anii 2007 – 2011, numărul VIN a fost plasat pe un element permanent situat pe armătura laterală dreaptă, lângă scaunul amortizorului drept. Dar deja la BMW 120, care au fost produse în 2011-2016, numărul VIN este situat pe elementul din dreapta din spatele roții din dreapta. La rândul său, BMW 125 VIN a fost amplasat în două locuri. Pe de altă parte, BMW 316, care este popular printre șoferii tineri, are numărul șasiului pe partea dreaptă a armăturii. Găsirea numărului VIN, indiferent dacă este vorba de un BMW 318, BMW 320, BMW 330, BMW 518, BMW 520, 530, 635, 730 sau BMW X5 sau BMW X6 poate necesita mult timp, dar merită să verificați numărul de șasiu pe elementul permanent ștampilat. Și orice manipulare a numărului VIN ștampilat poate sugera că pot exista probleme ascunse cu vehiculul.

Verificare BMW – VIN

Decodarea VIN în BMW vă permite să citiți informații importante despre mașină. Acest lucru se datorează în principal faptului că raportul istoric al vehiculului poate conține date despre citirea contorului, posibil furt, deteriorare sau echipament. Iar acești parametri joacă un rol important atunci când cumpără o mașină, mai ales dacă BMW va fi înmatriculat pentru prima dată în țară. Deci, cum verificați VIN-ul pe un BMW? Completați formularul de mai jos și utilizați versiunea gratuită sau cu plată a raportului istoric al vehiculului BMW. Amintiți-vă că costul unui raport complet despre istoricul vehiculului este mic în raport cu prețul pe care îl putem plăti pentru o mașină care poate a intrat ilegal în țară.