Numărul șasiului este un cod de 17 caractere care este atribuit fiecărui vehicul și servește la identificarea acestuia. VIN conține, de asemenea, informații despre producător, anul modelului și locația de fabricație. Verificarea VIN pe un vehicul Chrysler este o modalitate bună de a găsi informații detaliate despre orice incidente importante ale vehiculului, cum ar fi proprietarii, accidentele sau furtul. Cu toate acestea, pentru a utiliza Chrysler vindecoder trebuie mai întâi să localizăm numărul VIN. Deci, unde să găsiți VIN în Chrysler și cum să îl decodificați? Vă sugerăm în articol.

Decodare VIN Chrysler

Decodarea numerelor de șasiu din Chrysler vă permite să verificați dacă echipamentul actual al mașinii este instalat inițial de producător. Putem verifica, printre altele, parametrii Chrysler precum culoarea vopselei, tapițeria și numărul airbagurilor. Important, decodificarea VIN vă permite să verificați corectitudinea cifrei de verificare în numărul șasiului. Pe baza acestor cunoștințe, veți putea valida Chrysler VIN, care este ștampilat într-un element solid din mașina pe care o verificați. Cu toate acestea, ceea ce ar trebui să fie cel mai interesant pentru persoanele care doresc să cumpere un Chrysler de pe piața de schimb este dacă mașina nu este furată. Decodând VIN prin intermediul formularului de mai jos, veți afla, printre altele, dacă vehiculul pe care doriți să îl cumpărați nu este inclus în zecile de baze de date disponibile ale vehiculelor furate.

Chrysler – unde să găsiți numărul VIN?

Găsirea numerelor de șasiu Chrysler este adesea problematică. În funcție de modelul vehiculului, numerele pot fi ștampilate în locuri foarte diferite. Dacă vă întrebați unde este VIN în Chrysler Crossfire, producătorul din modelele produse în anii 2003-2008 a plasat VIN pe un element fix în mijlocul peretelui și pe carcasa bordului pe partea stângă. Chrysler Pacifica, care a fost produs în 2004-2006, avea numărul VIN pe elementul permanent situat pe partea stângă a carcasei tabloului de bord. Pentru o schimbare, popularul Chrysler PT Cruiser, produs în 2001-2007, avea numărul VIN pe elementul permanent situat pe partea dreaptă a peretelui.

De asemenea, ar trebui să ne amintim că cel mai important și obligatoriu număr de șasiu este cel ștampilat, nu cel lipit. Și orice manipulare a numărului VIN poate sugera că ceva nu este în regulă cu mașina. Dacă avem deja numărul șasiului localizat, merită să decodificăm VIN în Chrylser.

VIN verificați o mașină Chrysler

Verificarea VIN pe un vehicul Chrysler, indiferent dacă este vorba de un Crossfire, Pacifica sau Cruiser, garantează că mașina este montată din fabrică, nu a fost implicată într-un accident și nu este furată. În cazul mașinilor importate din străinătate, datorită vindecoder-ului, puteți afla întreaga istorie a întreținerii mașinii, deteriorarea și verificarea kilometrajului, care, după cum arată experiența, este adesea modificat. Numărul șasiului poate fi verificat online, indiferent de ora din zi. Completați formularul de mai jos și utilizați versiunea gratuită sau cu plată a raportului pe un vehicul Chrysler dat. Costul unui raport complet despre istoricul vehiculului este într-adevăr scăzut în raport cu prețul pe care îl putem plăti pentru o mașină care poate a intrat ilegal în țară.